Рус
  • Укр
oRIGINAL ITALIAN BRANDS
Fashion Trends
Brands Lookbook Press Trendsetters Все статьи

Barbiecore дефилирует по планете: оденься как Барби
и стань звездой

Barbiecore - мимолетный яркий тренд, от которого глаза сияют словно звездочки.

модні тренди 2023

Барби - идеальное воплощение женской красоты для всех и на все времена. Эта миловидная белокурая красавица перевоплощалась в очаровательную легенду Голливуда Мэрилин Монро и роскошную супермодель 90-х Клаудии Шифер. Вдохновленные стилем Барби, создавали свои прекрасные коллекции CHANEL в 1995-м и MOSCHINO 2015-м. Примерила на себя роль Барби Риз Уизерспун в фильме "Блондинка в законе" и для своей жизни выбрала модный яркий кукольный наряд дерзкая красавица Пэрис Хилтон.

модні образи зірок

Barbiecore появился комплиментарно к премьере фильма "Барби" с Марго Робби в главной роли. И многие звезды подхватили ярко-розовое настроение и продефилировали в кукольных нарядах заигрывая с папарацци.

стиль барбі

Цей грайливий мікро тренд одягу 2023 року включає в себе речі немовби пошиті для ляльки, а потім збільшені. Це неймовірно гіпертрофовані силуети, банти та рюші, платформа на взутті. Або навпаки витончені та мінімалістичні топи та спіднички, туфельки неодмінно на підборах. Та казково ніжні чи навпаки феєрично яскраві кольори – рожевий усіх відтінків та частенько разом в одному образі, блакитний, фіолетовий та інші. Багато блискіток та радісних принтів.

Марго Робі під час прес-туру та у фільмі «Барбі» приміряла неймовірну кількість лялькового вбрання. Modoza відтворила для вас деякі образи красуні та пропонує купити брендовий одяг, створений відомими європейськими та світовими дизайнерами, підібрати до нього розкішне елітне та преміальне італійське жіноче взуття та неймовірно стильні оригінальні брендові жіночі сумочки. Саме зараз у вас є прекрасний шанс погратися у Барбі тренд, вдягтися в яскраве вбрання та відчути себе найкрасивішою лялечкою в світі.

Марго Роббі відтворює образ Барбі — подіумний лук MOSCHINO 2015 року

Марго Роббі в moschino
Марго Роббі в MOSCHINO
Барбі Sparkling Pink
Барбі «Sparkling Pink»

Марго Роббі відтворила вбрання Барбі у іскристо-рожевому 1964 року, обравши подіумний лук весняно-літнього показу MOSCHINO 2015 року.

Ми пропонуємо ніжний та водночас сяючий образ у найніжнішому відтінку тропічного персика, створений за допомогою комплекту від ELISABETTA FRANCHI із кроп-топу та міді-спідниці із класичними силуетами. Завершує образ кроп-жакет із мінімалістичною баскою та сумка-коробочка – теж витвори мистецтва від Елізабет, а також фірмові пухкенькі мюлі від TWIN-SET.

Сяючого ефекту ляльковому луку додають блискітки золотавих деталей: декору топу та спідниці, блискавки жакета та ланцюжка сумочки.

9 960 грн
ELISABETTA FRANCHI
Юбка
5 933 грн
TWIN-SET
Мюли
8 470 грн
ELISABETTA FRANCHI
Сумка
8 440 грн
ELISABETTA FRANCHI
Жакет
8 351 грн
TWINSET
Босоножки
7 530 грн
ELISABETTA FRANCHI
Топ
24 660 грн
ELISABETTA FRANCHI
Туфли
14 927 грн
COCCINELLE
Сумка

Марго Роббі у блискучій сукні Schiaparelli — образ, схожий на першу Барбі 1960 року

Барбі Solo in the Spotlight
Барбі «Solo in the Spotlight»
Марго Роббі в Schiaparelli
Марго Роббі в Schiaparelli

На прем’єру фільму «Барбі» у Лос-Анджелесі Марго Роббі вдягла блискучу чорну сукню від Schiaparelli, доповнивши образ чорними лакованими мюлями Manolo Blahnik, високими рукавичками та діамантовим кольє. Вона як дві краплинки була схожа на одну з перших Барбі «Solo in the Spotlight» 1960 року.

Modoza лише надихається зірковими луками та пропонує свіжий погляд на вечірній блиск. Маленька чорна сукня від VICOLO завдяки ляльковому тренду комбінується із сяючими босоніжками від LORIBLU та інкрустованою стразами сумочкою-кулькою на довгому ланцюжку, створену популярним італійським брендом TWIN-SET.

8 000 грн
ELISABETTA FRANCHI
Серьги
5 440 грн
VICOLO
Платье
6 718 грн
TWINSET
Сумка
14 741 грн
LORIBLU
Босоножки

Марго Роббі у вбранні Dilara Findikoglu — витончений образ з дотиком сміливості

Марго Роббі в Dilara Findikoglu
Марго Роббі в Dilara Findikoglu
Барбі Brunette Bubble Cut
Барбі «Brunette Bubble Cut»

На вихід Марго у атласній червоній міні-сукні від дизайнера Dilara Findikoglu надихнула Барбі «Brunette Bubble Cut» 1962 року випуску у злитому червоному купальнику. Обидві лялечки доповнили образ пікантними червоними мюлями.

Ми пропонуємо також тотал-ред аутфіт, але прикрашений золотистим декором. Спокусливий образ із червоною приталеною міні-сукнею із бюстьє й зав’язкою через шию та клатчем на ланцюжку від ELISABETTA FRANCHI, а також гостроносими яскраво-червоними босоніжками марки LORIBLU.

8 690 грн
ELISABETTA FRANCHI
Серьги
12 550 грн
ELISABETTA FRANCHI
Платье
10 432 грн
LORIBLU
Босоножки
8 470 грн
ELISABETTA FRANCHI
Сумка

Вінтажний лук Марго Роббі — образ у стилі осінь-зима 1994 року від Versace

Барбі Preppy
Барбі «Preppy»
Марго Роббі в Versace
Марго Роббі в Versace

На наступний захід, присвячений фільму «Барбі» Марго Роббі одягла кокетливий вінтажний лук від Versace з колекції осінь-зима 1994 року. Ансамбль складався з ніжного кроп-світеру світло-рожевого кольору, металізованої лілово-рожевої міні-спіднички, білими лоферами Versace на підборах та фіолетовими шкарпетками. Схожий образ мала Барбі «Preppy».

У нас склався більш романтичний ляльковий аутфіт. Ніжно-рожевий светр марки KONTATTO розкішно комбінується зі спідницею WEEKEND MAX MARA з перламутровим сяйвом із ще одного модного тренду 2023 року, як Marmaidcore. Ідеально доповнить тепленький лук ніжно-рожеве пальто з премилим ляльковим силуетом від HERESIS. Завершують образ ніжно-рожеві туфлі SERGIO LEVANTESI та сяюча рожева сумочка від TOSCA BLU.

4 770 грн
KONTATTO
Свитер
14 739 грн
MICHAEL KORS
Сумка
9 486 грн
WEEKEND MAX MARA
Юбка
6 740 грн
ELISABETTA FRANCHI
Серьги
10 010 грн
ELISABETTA FRANCHI
Топ
16 875 грн
SERGIO LEVANTESI
Туфли
48 114 грн
HERESIS
Пальто
4 164 грн
TOSCA BLU
Сумка

Топові італійські бренди в образі Марго Роббі — яскравий трендовий стиль

Марго Роббі в Versace
Марго Роббі в Versace
Барбі Day to Night
Барбі «Day to Night»

У Сеулі Марго Роббі з’явилася у яскраво-малиновому діловому костюмі зі спідницею, створеному провідним італійським модним брендом Versace. Образ повністю відтворював елегантне вбрання Барбі-бізнесвумен із 1985 року.

Для ділових модниць сьогодення є чудова можливість поповнити свій гардероб чимось яскравим та витончено елегантним – яскраво-малиновим брючним костюмом із шовковою блузою з акуратним бантиком та лаконічним ніжним принтом. Трендовий ляльковий комплект створений брендом LUISA SPAGNOLI. Чарівно прикрашають костюм премилі неоново-рожеві слінгбекі із мініатюрними бантиками від топової італійської марки RED VALENTINO. Неймовірно компліментарною образу стає цукерково-рожева сумочка-твіст від MICHAEL KORS.

12 986 грн
LUISA SPAGNOLI
Пиджак
10 585 грн
LUISA SPAGNOLI
Блуза
8 554 грн
RED VALENTINO
Босоножки
6 774 грн
MICHAEL KORS
Сумка

Популярний образ з кроп-топом та клітинковим пальто від Prada

Марго Роббі в Prada
Марго Роббі в Prada
Барбі Margot Robbie
Барбі «Margot Robbie»

Найбільш популярним аутфітом, який обожнює Барбі у ролі Марго Роббі, актриса починала свій тур, з’явившись у Лас-Вегасі у кроп-топі, міні-спідниці та літньому пальто у біло-рожеву клітинку від Prada.

Топ був прикрашений кокетливою чорною смужкою. А образ завершували ніжно-малинові мюлі від Christian Louboutin та світло-рожева сумочка Prada.

Барбі вперше приміряла сукню у біло-рожеву клітинку у 1973 році. В фільмі Барбі вбиралася двічі у аутфіти з цим принтом.

Компанія Mattel випустила в продаж новеньку лялечку Барбі «Margot Robbie» в сукні у біло-рожеву клітинку в стилі New Look, як комплімент Бріджит Бардо, яка зробила колись цей принт популярним.

На віртуальних поличках інтернет-магазину Modoza знайшовся і цей популярний нині принт. Можна навіть обрати до жакета бренду LUISA SPAGNOLI або шорти, або брюки тієї ж марки, та скомбінувати ті та інші з пречудовим ляльковим свіжого ніжного як травнева троянда рожевого кольору топом з кокетливим акцентом у вигляді бантика зверху та романтичним воланом знизу італійської марки GIAMBATTISTA VALLI. Барбі-гардероб доповнять лялькові солодко-рожеві мюлі від модниці CHIARA FERRAGNI та сумочка бренду LANCASTER.

15 410 грн
LUISA SPAGNOLI
Пиджак
7 213 грн
EDDY DANIELE
Шлепанцы
7 733 грн
LUISA SPAGNOLI
Шорты
9 160 грн
BOGNER
Сумка
5 598 грн
MARIO VALENTINO
Сумка
10 280 грн
LUISA SPAGNOLI
Брюки
12 772 грн
GIAMBATTISTA VALLI
Топ
7 786 грн
CHIARA FERRAGNI
Мюли

Розкішна сукня та блискучий топ — вечірній образ Марго Роббі в Сеулі

Барбі Day to Night
Барбі «Day to Night»
Марго Роббі в Versace
Марго Роббі в Versace

Другим образом у Сеулі стало вечірнє вбрання із серії Барбі «Day to Night», де вранці вона ділова леді у елегантному яскраво-малиновому костюмі, а в вечері красуня вдягає малиновий блискучий топ та невагому яскраво-рожеву спідничку-пачку та, як сяюча Марго, святкує свій день народження.

Ми ж пропонуємо піднятись до зірок на неймовірно-рожевих босоніжках бренду NILA & NILA на запаморочливо величезній платформі та пошурхотіти фатиновим шлейфом розкішної сукні від NO SECRETS кольору фуксії, прихопити із собою маленьку сумочку від VERSACE JEANS COUTURE та в цьому вбранні відсвяткувати дорогий вашому серцю найкращий день цього літа.

8 505 грн
NO SECRETS
Платье
4 140 грн
NILA & NILA
Туфли
5 833 грн
VERSACE JEANS COUTURE
Сумка
21 257 грн
PHILIPP PLEIN
Юбка
< Попередня стаття бренди дитячого взуття Топ лучших брендов обуви
для детей и подсказки правильного выбора
Как выбрать идеальную детскую обувь: Проверенный рейтинг и полезные подсказки
Наступна стаття > знижки на брендовий одяг Новый летний кампейн
от MODOZA!
Вдохновляйтесь и заказывайте, на все модели из коллекции действуют сезонные скидки до -50%!
HOT SALE! Дополнительно -15% на любимые бренды обуви
SHOES15OFF
Facebook
Telegram
Viber
LiveChat
Связаться
Messenger Viber Telegram channel icon
Закрыть