Рус
  • Укр
oRIGINAL ITALIAN BRANDS
Fashion Trends
Brands Lookbook Press Trendsetters Все статьи

Смелость в тренде - Khaki Color цвет 2023

Главный трендовый цвет, который остается в лидерах и в этом году

Смелость в тренде - Khaki Color цвет 2023

Інститут кольору Panton проголосив головним трендовим кольором Khaki Color ще минулого року, і цього року він зберігає своє лідерство. Власник образу кольору хакі випромінює силу та спокій, впевненість та харизматичність, вміння сконцентруватися на головному та показати сміливість у прийнятті рішень, має ясність погляду на ситуацію та жадає зустрічі з чимось невідомим.

Khaki look з деталями в яскравих кольорах стане більш виразним та більш експресивним. Контрастність кольорів у поєднанні хакі з пастельними відтінками в брендовому чоловічому одязі приверне увагу до вашої зовнішності. Особливо стильним стане образ, в якому модний кольоровий акцент 2023 року поєднується з чіткими темними або приглушеними тонами.

Khaki Color на вершині моди 2023 року

Футболка Aeronautica Militare

Так, темно-оливкові спортивні штани та толстовка відмінно гармонують із курткою, кедами та бейсболкою блідо-солом'яного відтінку. Верхній одяг у сіро-горіховому відтінку комплементарний яскраво-помаранчевим деталям. Сувору чорну чи темно-сіру базу освіжить димчасто-ялиновий відтінок.

Куртки, джемпери, поло, штани та шорти захисного забарвлення посилюють брутальність і надають образу привабливої незворушності. Взуття, головний убір, шарф або ремінь кольору хакі у повсякденному гардеробі зроблять стиль більш рішучим.

Світова модна індустрія надала неосяжний вибір найсоковитіших, найглибших та надзвичайно виразних відтінків Khaki у цьому сезоні. І провідні європейські елітні та преміальні модні будинки, у тому числі популярні італійські бренди одягу удосконалили своє бачення чоловічого стилю та показали мілітарі по-новому більш стильно та оригінально. Сильній статі дали можливість обрати свій ідеальний силует одягу та улюблений стиль аксесуарів у харизматичному кольорі Khaki. А ми зібрали для вас колекцію відомих марок брендового італійського одягу, та витвори імен, які блискавично позитивно себе зарекомендували.

12 978 грн
BOGNER FIRE+ICE
Спортивный костюм
3 499 грн
ARMATA DI MARE
Поло
8 022 грн
ALBERTO GUARDIANI
Кроссовки
2 205 грн
ARMATA DI MARE
Джемпер
3 626 грн
BLAUER
Шорты
6 102 грн
BOSS
Туфли
3 143 грн
HACKETT LONDON
Поло
8 834 грн
BLAUER
Спортивный костюм
Наступна стаття > чоловічий одяг paul shark Новая коллекция SS'23 Paul&Shark - когда море и ветер вдохновляет
Paul&Shark: Обзор новой весенне-летней коллекции для мужчин
HOT SALE! Дополнительно -15% на любимые бренды обуви
SHOES15OFF
Facebook
Telegram
Viber
LiveChat
Связаться
Messenger Viber Telegram channel icon
Закрыть